5 Kasım 2008 Çarşamba

Kim Gitsin?


Her iki takımın yöneticileri ve taraftarları teknik direktörlerinden memnun değil.Her alanda birbirlerini rakip olarak gördüklerinden diğer takımların puanları ve genel durumlarıyla ilgilenmiyorlar. F.Bahçeli yöneticiler liderle olan puan farkını değilde G.Saray ile olan puan farkını dikkate alıyorlar.Nasıl olsa diğer takımları geçeriz havası var her iki takımda.Son yıllara bakılınca fazla da haksız sayılmazlar.Her iki takımda lige iyi başlamadığı için Aragones ve Skibbe görevlerinin başında kalabildi.Eğer Galatasaray ilk 9 haftada 25-27 puan alsaydı Aragones çoktan tazminattan gelen paraları yemeye başlamıştı.Aynı şekilde Skibbe de Fenerbahçe'nin puan kayıpları sayesinde hala Türkiye'de.
Bugün ve yarın yapılacak avrupa kupası maçlarında her iki takımda kaybedeceği için(en az 2 farkla mağlup olacaklarını düşünüyorum) hafta sonu derbiyi kaybeden teknik direktörü zor günler bekliyor.Skibbe kaybetse bile hala önde olacak. Aragones kaybederse işi hiçte kolay değil ve emeklilik günleri pazar akşamı başlayabilir.Beraberlik halinde tüm sorunlar birkaç hafta ertelenir.

1 yorum:

L.N.T dedi ki...

"en az 2 fark yiyeceklerini düşünüyorum" cümlesi bence uygun olmamış, biraz sokak ağzı olmuş. Onun yerine "en az iki farkla yenileceklerini düşünüyorum" bence daha uygun olur. olmaz mı?:)