2 Aralık 2008 Salı

İMAJ #3 Serdar Kulbilge

Bir kalecinin istatistiklerini vermek gerçekten çok zor.Yaptığı kurtarış yada gol yemediği maç (İngiltere'deki cleen sheet gibi) sayılarını bulmak imkansız.

Serdar kariyerinin başlangıcında Ziegler, Kelemen, Şenol, Majdan, Vintila gibi kalecilerin arkasında yedek bekledi.Sezon boyunca zaman zaman kaleyi onlardan devraldı. Asıl çıkış yaptığı sezon ise Bursaspor'un 40 gol yiyerek küme düştüğü 2003/2004 sezonuydu.(O sezon Fenerbahçe 41 gol yiyerek şampiyon oldu.)Bu sezon oynadığı 24 maçta 22 gol yedi. Bir sezon sonra Lig A da 33 maçta 26 gol yedi.2005/2005 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu.Burada da Rüştü ve Volkan'ın arkasında yedek bekledi.İlk yıl 1 daha sonraki yıllarda 12 ve 10 maçta görev aldı.Bu maçlarda akıllarda kalan bariz bir hata yapmadı.Transfer görüşmelerinde fazla para istediği için sözleşmesi yenilenmedi ve Kocaelispor'a gitti.
Serdar geçerli bir imajı olmadığı için hep 2. planda kaldı.Fenerbahçe ve milli takım yetkilileri maç içinde ne yapacağı belli olmayan Volkan'ı tercih etti.

Hiç yorum yok: